Divendres 8 i Dissabte 9 de Juliol esteu convidats
a tastar el nou vi de D.O. Terra Alta Jaspi Blanc,
el·laborat amb Garnatxa Blanca i Macabeu.
el·laborat amb Garnatxa Blanca i Macabeu.
El celler dels germans Coca i Fitó ha presentat un
nou vi blanc elaborat amb un 70% de Garnatxa
Blanca i un 30% de Macabeu, sota la DO Terra
Alta. Es tracta del Jaspi Blanc, un vi jove, amb
una petita criança sobre lies, i una producció
d'unes 8.000 ampolles. Pel celler, es tracta d'una
Garnatxa Blanca "fresca i un untuosa amb un
boca afruitada, mineral, potent sabrosa i estructurada".
Coca i Fitó va iniciar l'elaboració pròpia de vins l'any 2006.
nou vi blanc elaborat amb un 70% de Garnatxa
Blanca i un 30% de Macabeu, sota la DO Terra
Alta. Es tracta del Jaspi Blanc, un vi jove, amb
una petita criança sobre lies, i una producció
d'unes 8.000 ampolles. Pel celler, es tracta d'una
Garnatxa Blanca "fresca i un untuosa amb un
boca afruitada, mineral, potent sabrosa i estructurada".
Coca i Fitó va iniciar l'elaboració pròpia de vins l'any 2006.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada