Divendres 14 i dissabte 15 d'octubre us convidem a tastar el vi blanc Bogatell de la D.O. Terra Alta. A continuació adjuntem la nota de tast.
Us esperem!!!
Bogatell - El seu raïm
Bogatell està fet de raïms de garnatxa blanca sembrats a la Terra Alta. Aquest tipus de raïm també es troba a altres zones de Catalunya, però La Terra Alta és considerada el bressol d’aquest raïm, ja que, gràcies a l’ alçada i les temperatures nocturnes, el raïm evoluciona idealment.
Bogatell - El seu caràcter
Bogatell és un vi blanc elaborat 100% amb Garnatxa Blanca. La seva aroma recorda a flors blanques silvestres, meló madur, poma verda o pell de llimona. Tot i que el que diferencia aquest vi de la resta, de la mateixa manera que en remarca la qualitat, és que va fermentar amb una selecció de llevats naturals que el fan únic dins la seva espècie. Aquest mètode d'elaboració aporta al vi unes aromes de fruita madura y pastisseria, oferint una elegant cremositat y frescor, deixant un agradable postgust final.
Per la seva complexa estructura aquest vi combina perfectament amb carns blanques com pollastre o ànec, i evidentment amb peixos, amanides o gran varietat de formatges. Ideal per a plats amb salses cremoses o gaudint-lo sol com a tal.
Per la seva complexa estructura aquest vi combina perfectament amb carns blanques com pollastre o ànec, i evidentment amb peixos, amanides o gran varietat de formatges. Ideal per a plats amb salses cremoses o gaudint-lo sol com a tal.
Bogatell - El seu nom
Elaborat amb vinyes de garnatxa blanca de 100 anys d’antiguitat, aquest vi refrescant i aromàtic pren el seu nom d’una de les platges més conegudes de Barcelona. Bogatell uneix l’esperit artístic barcelonès amb la més gran tradició viticultora catalana i amb l’estil de vida mediterrània.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada