divendres, 11 de novembre del 2011

Masroig vi novell 2011


Amb la dita popular “Per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi” volem fer referència a la tradició que es va dur a terme al llarg dels anys. Durant molt temps la matança del porc va ser una manera de donar la benvinguda al fred i de proveir el rebost d’aliments per a passar l’hivern. Llavors, s’aprofitava l’ocasió per espinjolar la bóta i la festa es regava amb els raigs del primer vi que, tot i no estar acabat, era cridat a l’escenari de la celebració per ser-ne un dels protagonistes destacats.
Celler el Masroig presenta el Vi Novell 2011, el primer vi d’aquesta temporada a Artdevins. L’objectiu de les tradicions consisteix en preservar la identitat. El vi ha de ser celebració, festa i tradició i el vi novell n’és el millor exemple. Amb aquest vi bandarra i popular amic de la gresca i la tradició i sota el lema “El Vi Novell de sempre, com mai...” volem transmetre aquest esperit innovador i alhora tradicional que tenim al Celler el Masroig. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada