divendres, 13 de juliol del 2012
Tat de Abadia de Sant Campio 2011
Aquest cap de setmana tastarem un ví blanc que respon fidelment a la tradició dels mítics Albariños.
El Albariño amb el qual es va elaborar el Abadia de Sant Campio 2011, veremat entre el 28 i el 30 de setembre, procedeix de la selecció de raïms de les parcel · les de Goian (Argallo), la nostra vinya de major altitud, en el qual la humitat és més baixa, les temperatures són fresques i la seva maduració més lenta. Aquestes condicions ens van proporcionar un vi amb gran intensitat aromàtica varietal, destacant els records de fruita blanca ben madura (poma golden, pera) recolzats en agradables notes cítriques.
A continuació us presentem la fitxa tècnica:
NAS
Vi amb gran intensitat aromática varietal, destacant els records de fruita blanca madura, poma golden, pera, agradables notes cítiriques.
BOCA
Bona amplitud i equilibri, alegre, fresc i amb una acidesa viva que reforça la sensació fresca. Bon equilibri entre els àcids i el sucre que li aporten un agrdable tacte final.
TEMPERATURA DE SERVEI
10-12 º
MARIDATGE
Marisc cru, Marisc a la planxa, Peix blanc al forn, Peix blanc amb salsa, Bacallà, Boullabaise.
Aquest magnífic Albariño Abadia de Sant Campio 2011 el podreu tastar avui divendres i demà dissabte de 10h a 14h i de 17h a 21h.
Hi esteu tots convidats!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada